Despre Noi

Misiunea noastra

Puterea pietrelor semipretioase este cunoscuta din cele mai vechi timpuri, fiind folosite de capetele incoronate datorita proprietatilor unice. Fiecare piatra poarta o energie de vindecare diferita si fiecare piatra are o semnificație aparte. Unul dintre cele mai importante beneficii ale purtarii de pietre semipretioase este ca ajuta întotdeauna la alungarea energiilor negative. Simbolistica fiecarei pietre in parte iti poate sugera pe care sa o alegi, in functie de trasaturile tale de personalitate si de ce beneficii iti doresti sa obtii.

Exista o serie de pietre semiprețioase pe care unii oameni le considera binefacatoare și cu capacitați de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se crede ca promovează fluxul de energie buna si ajuta la eliberarea corpului si a mintii de energie negativa.

Plecand de la aceste aspecte, am decis ca putem impartasi si altora pasiunea noastra.

Echipa noastra va saluta!

Ne dorim sa producem bijuterii 100% lucrate manual, utilizand cele mai bune materiale, cum ar fi EXCLUSIV Pietre Semipretioase NATURALE. Nu intentionam sa folosim pietre artificiale, procesate, vopsite sau tratate termic.

Monturile si accesoriile pe care le vom folosi sunt, la randul lor, dintr-un material inovativ, creat in America, respectiv AUR FILAT.