Numerologie

Cifra destinului

Numerologia este o stiinta simbolica ce studiaza semnificatia numerelor. Fiecare numar este energie, are un anumit nivel de vibratie si transmite o informatie. Aplicand principiile numerologiei si folosind informatiile de baza ale unei persoane (data nasterii, numele etc.) putem determina vibratia acesteia si, astfel, putem afla informatii semnificative despre caracterul si personalitatea acesteia, despre calitatile si energiile asociate.

Cifra destinului este cel mai important numar din numerologie si dezvaluie personalitatea individului si insusirile care il vor insoti toata viata. De asemenea, arata cum va evolua persoana pe parcursul vietii si lectiile pe care va trebui sa le invete.

Pentru a calcula Cifra destinului, se aduna toate cifrele din data de nastere pana se obtine o singura cifra sau un numar principal-maestru (11, 22 sau 33). De exemplu, avem data de nastere 22.05.1983 = 2+2+0+5+1+9+8+3 = 30 = 3+0 = 3 – deci numarul 3 reprezinta Cifra destinului pentru aceasta data de nastere. 

 

Cifra destinului 1 – Lider

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 1 prefera sa lucreze pe cont propriu si se acomodeaza mai greu in echipa, fiind in cautarea succesului.

Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de aceasta cifra vor cauta mereu sa aiba succes si sunt hotarate sa il obtina. Spiritul intreprinzator de care dau dovada le face sa actioneze cu perseverenta si sa se impuna cu autoritate.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 1 sau ziua de nastere 1, 10, 19, 28: Obsidian negru, Obsidian Ice, Obsidian Lacrima apasului, Obsidian mahon, Obsidian auriu, Obsidian Fulg de nea, Acvamarin, Agat Moss, Angelit, Auralit, Azurit, Piatra Soarelui, Turcoaz, Turmalina roz.

 

Cifra destinului 2 – Partener

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 2 reusesc in viata atunci cand lucreaza in echipa.

Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de aceasta cifra au de castigat daca intra in parteneriate. Spiritul de echipa si atitudinea prietenoasa le ajuta sa se dezvolte pe plan profesional si nu numai. Sunt persoanele care se descurca bine la masa negocierilor, unde ies in evidenta prin diplomatia lor. Ideile pe care le genereaza vizeaza binele comun, nu sunt egoiste.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 2 sau ziua de nastere 2, 11, 20, 29: Cuart fumuriu, Auralit, Agat Tree, Celestin, Granat, Howlit, Opal galben, Piatra Dragonului (Dragon Stone), Rubin in Zoisit, Safir, Sugilit, Tanzanit, Turmalina, Turmalina roz, Turmalina neagra, Vesuvianit (Idocrase).

 

Cifra destinului 3 – Creativ

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 3 au o viata implinita daca se lanseaza in afaceri.

Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de aceasta cifra a destinului sunt inzestrate cu multa imaginatie creativa. Au puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm si se implica in diverse activitati, fara sa le pese de riscuri. Acesta este si atuul care le asigura succesul in afaceri. Persoanele cu Cifra destinului 3 au pofta de viata si iubesc distractiile. Umorul debordant pe care il manifesta este molipsitor si pentru altii, de aceea la petreceri sunt mereu in centrul atentiei. Socializarea este un punct important in viata lor, pentru ca prin interacțiunea cu cei din jur isi imbogatesc bagajul de cunostinte generale.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 3 sau ziua de nastere 3, 12, 21, 30: Ametist, Agat Botswana, Auralit, Aventurin portocaliu, Aventurin rosu, Aventurin verde, Crisopraz, Cuart roz, Lapis Lazuli, Morganit, Opal roz, Rubin, Sardonix, Spinel, Sugilit, Topaz, Turmalina neagra, Vesuvianit (Idocrase).

 

Cifra destinului 4 – Harnic

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 4 vor fi fericite in viata daca vor realiza ceva concret si de calitate: o casa, o afacere, un produs.

Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de Cifra destinului 4 sunt foarte harnice si pline de responsabilitate. Reusesc in viata pentru ca mereu vor sa faca munca de calitate, au grija sa-si organizeze activitatile si sa se disciplineze. Le place rutina de aceea au rezultate bune in domeniile unde perseverenta este cheia succesului.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 4 sau ziua de nastere 4, 13, 22, 31: Ametrin, Auralit, Cuart de stanca, Cuart albastru, Diopsid, Dumortierit, Heilotrop (Bloodstone), Kyanit, Obsidian mahon, Ochi de tigru, Ochi de vultur, Piatra Lunii, Rodocrozit, Smarald, Sodalit, Turmalina roz, Turmalina neagra.

 

Cifra destinului 5 – Independent

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 5 vor avea o evolutie ascendenta daca vor cauta sa aduca schimbari constructive in viata lor si a altora, si daca vor face afaceri mari.

Caracteristici pozitive: Persoanele care au destinul sub influența cifrei 5 sunt mari iubitoare de libertate, mereu cauta noi provocari pentru ca nu le place sa stagneze. Flacara cunoasterii este vie in mintea lor, acumuleaza rapid informatii legate de domenii de activitate diferite si, de aceea, conversatiile pe care acestea le poarta sunt inteligente si convingatoare. Se autoprotejeaza de manipulari si minciuni de tot felul, pentru ca intuiesc din timp intentiile reale ale celor din jur.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 5 sau ziua de nastere 5, 14, 23: Amazonit, Agat Botswana, Agat bleu (Blue Lace), Auralit, Carneol, Crisocola, Epidot, Jad (mov, negru, verde), Peridot, Prehnit, Serafinit, Turmalina roz.

 

Cifra destinului 6 – Idealist

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 6 se simt implinite atunci cand fac ceva creativ, echilibrat, armonios si cand au o familie fericita.

Caracteristici pozitive: Persoanele care au destinul guvernat de cifra 6 sunt echilibrate, pentru ca stiu sa combine utilul cu placutul, teoria cu practica, relaxarea cu munca, realul cu imaginarul. De o cinste exemplara, aceste persoane nu vor face actiuni necugetate, nu vor incalca regulile si principiile. Prefera sa se lase pe sine deoparte decat sa faca un rau cuiva. Succesul lor in viata nu este intamplator, ci este rezultatul asumarii responsabilitatilor si a muncii perseverente.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 6 sau ziua de nastere 6, 15, 24: Agat Botswana, Auralit, Carneol, Citrin, Fosfosiderit, Granat orange (Hessonit), Heliotrop (Bloodstone), Jasp, Labradorit, Larimar, Mookait, Obsidian Ice, Obsidian Lacrima apasului, Onix, Opal roz, Peridot, Safir, Topaz.

 

Cifra destinului 7 – Echilibrat

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 7 se simt bine atunci cand sunt lasate sa-si vada de viata lor si sa evolueze in stilul lor propriu.

Caracteristici pozitive: Numarul 7 este considerat magic in multe traditii si religii, prin urmare, persoanele guvernate de Cifra destinului 7 vor sti cum sa-si traiasca viata in echilibru, intre ceea ce este uman si ceea ce este divin. Intuitia lor este la cote maxime si, de aceea, simt cu acuratete ce este bine de facut si ce este rau.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 7 sau ziua de nastere 7, 16, 25: Ametist, Agat (Botswana, Blue Lace, Gri, Moss, Tree), Auralit, Charoit, Cuart roz, Fluorit, Iolit, Kunzit, Labradorit, Peridot, Sugilit, Variscit.

 

Cifra destinului 8 – Realist

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 8 isi gasesc echilibrul atunci cand reusesc sa se realizeze pe plan material.

Caracteristici pozitive: Persoanele cu Cifra destinului 8 sunt pline de energie fizica, pe care de obicei o folosesc pentru a-si satisface dorintele materiale. Sunt realiste, eficiente si nu se tem sa-si stabileasca obiective inalte pe plan profesional, au puterea sa munceasca pana obtin ceea ce vor: bani, proprietati, statut. Ambitia de care dau dovada le propulseaza in functii inalte, iar stresul nu este altceva decat o trambulina care le propulseaza spre succes. Tocmai conditiile neprielnice le fac sa devina mai motivate, mai bine organizate, mai puternice. Isi asuma responsabilitati mari si nu accepta sa aiba niciun esec.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 8 sau ziua de nastere 8, 17, 26: Auralit, Cuart fumuriu, Calcit, Celestin, Jasp, Lepidolit, Mookait, Opal, Obsidian Fulg de nea, Selenit, Serpetinit, Turmalina multicolora.

 

Cifra destinului 9 – Vizionar

Calea vietii: Persoanele cu Cifra destinului 9 sunt nascute pentru a aduce noutate in viata lor si a celorlalti. Au o mare satisfactie cand desfasoara activitati caritabile.

Caracteristici pozitive: Persoanele cu Cifra destinului 9 au o inteligenta peste medie, sunt vizionare. Uneori dau impresia ca vin dintr-o alta lume, pentru ca au idei indraznete, complet diferite de ceea ce este traditional. Pot fi inzestrati si cu puteri paranormale, pe care le manifesta sau nu. Ele pot stabili noi curente, pot crea o noua moda, sunt tipul geniului care surprinde prin extravaganta sa.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 9 sau ziua de nastere 9, 18, 27: Auralit, Agat de Foc, Apatit, Aragonit, Diopsid, Fuchsit, Hematit, Jad, Jasp, Lapis Lazuli, Malachit, Opal, Obsidian auriu, Pirita, Rodonit, Turmalina roz, Unakit.

 

Cifra destinului 11- Maestrul mistic

Numerele 11, 22, 33 sunt considerate numere maestre. Persoanele a caror data de nastere se cifreaza intr-un numar maestru pot sa isi valorifice niste talente cu adevarat speciale, dar numarul maestru vorbeste despre un potential, nu despre o concretizare! Numerele maestre aduc daruri insa nu exista garantia ca ele vor fi si folosite!

Numerele maestre se reduc la 2 (1+1), 4 (2+2) si 6 (3+3), intrucat nimeni nu poate sta permanent doar in vibratiile cele mai inalte ale acestor numere. 

Calea vietii: Persoanele care au Cifra destinului sau ziua de nastere 11 sunt printre cei putini care, avand un mare  potential, sunt foarte bine pregatiti sa ghideze omenirea in era constiintei care se iveste acum. Ei si-au ales o intrupare foarte responsabila. Din pacate, multi sunt ademeniti de atractiile fizice ale vietii si, astfel, sunt deturnati de la scopul lor mai inalt. Dar lucrurile se schimba pe masura ce valorile reale ale vietii castiga credibilitate in fata manipularii si falsilor profeti. 

Caracteristici pozitive: sunt persoane sensibile, cu o intuitie iesita din comun, cu o creativitate si o originalitate care ii pot propulsa in fata unor mase de oameni pe care sa-i inspire. Pot atinge implinirea doar daca isi identifica talentul special, il pune in practica si il urmeaza. Meseria nu poate fi decat una vocationala.

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 11 sau ziua de nastere 11: Cuart roz, Fluorit, Jad mov, Rubin in Zoisit, Turmalina roz.

 

Cifra destinului 22- Maestrul arhitect

Numerele 11, 22, 33 sunt considerate numere maestre. Persoanele a caror data de nastere se cifreaza intr-un numar maestru pot sa isi valorifice niste talente cu adevarat speciale, dar numarul maestru vorbeste despre un potential, nu despre o concretizare! Numerele maestre aduc daruri insa nu exista garantia ca ele vor fi si folosite!

Numerele maestre se reduc la 2 (1+1), 4 (2+2) si 6 (3+3), intrucat nimeni nu poate sta permanent doar in vibratiile cele mai inalte ale acestor numere. 

Calea vietii: Persoanele care au Cifra destinului sau ziua de nastere 22 au un potential aproape nelimitat si isi lasa deseori amprenta asupra vietii prin implinirea unor obiective aproape imposibile. Aceste persoane sunt potrivite sa lucreze ca lideri in cadrul oricarei afaceri sau organizatii culturale. Ele exceleaza in tot ceea ce isi propun, fie ca e vorba de arta, scris, politica, servicii diplomatice sau ca experti in tehnologia informatiei sau profesori. 

Caracteristici pozitive: Persoanele care au Cifra destinului sau ziua da nastere numarul maestru 22 sunt increzatori in ei, foarte intuitivi si sensibili, cu o stapanire riguroasa a emotiilor si o preocupare intensa pentru bunastarea oamenilor. Ei trebuie sa aiba grija sa nu devina inversunati in urmarirea propriilor scopuri. 

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 22 sau ziua de nastere 22: Cuart roz, Jad mov, Turmalina roz.

 

Cifra destinului 33 – Maestrul compasiunii

Numerele 11, 22, 33 sunt considerate numere maestre. Persoanele a caror data de nastere se cifreaza intr-un numar maestru pot sa isi valorifice niste talente cu adevarat speciale, dar numarul maestru vorbeste despre un potential, nu despre o concretizare! Numerele maestre aduc daruri insa nu exista garantia ca ele vor fi si folosite!

Numerele maestre se reduc la 2 (1+1), 4 (2+2) si 6 (3+3), intrucat nimeni nu poate sta permanent doar in vibratiile cele mai inalte ale acestor numere. 

Calea vietii: Persoanele care au numarul maestru 33 ca si Cifra a destinului sau zi de nastere au misiunea de a raspandi dragoste si armonie in jurul lor si in lumea intreaga. Adesea se vor gasi in situatii in care li se va cere sa ajute pe altii, adesea neconditionat, sa isi asume responsabilitati, sa faca dreptate acolo unde nu e, sa fie un sprijin pentru cei care nu se mai pot ridica. Se vor simti cu adevarat impliniti daca vor reusi sa invete sa se cunoasca, sa se iubeasca si sa se inteleaga atat pe ei insisi, cat si pe cei din jur. Pot lucra in organizatii de caritate sau ca terapeuti, marele lor dar fiind vindecarea prin puterea cuvantului.

Caracteristici pozitive: sunt persoane agreabile, linisititoare, energizante, ce raspandesc o stare de bine, avand capacitatea de a vorbi pe limba oricui, de a intra pe lungimea de unda a fiecarui interlocutor. Se conecteaza usor la subconstientul colectiv, indeosebi la problemele, nemultumirile si suferintele grupului din care fac parte, de aceea pot fi de multe ori coplesiti de mediul incornjurator, simtind nevoia sa se retraga, sa se izoleze, pentru a-si incarca bateriile. 

Pietre semipretioase asociate celor care au Cifra destinului 33: Larimar.